Review hoteluri - cazarea devine obiectiv turistic! - Hotel Ibis Sibiu

Review hoteluri - cazarea devine obiectiv turistic! - Hotel Ibis Sibiu
 
 
 

Locurile pe care le vizităm sunt cele mai importante într-o vacanţă, dar dacă rezervăm o cameră care nu ni se potriveşte, puţinul timp pe care îl petrecem în ea ne poate strica vacanţa. Pe de altă parte, o cameră bună şi servicii de excepţie pot adăuga la felul pozitiv în care percepem întregul sejur. Din acest motiv, m-am hotărât să încerc un nou experiement: "cazarea devine obiectiv turistic". Îmi propun să studiez de acum şi camerele de hotel în care stau, să le observ mai îndeaproape, ca pe nişte obiectivele turistice aş spune, şi la final să adun plusurile şi minusurile pentru o notă... Astfel voi şti dacă merită să le vizitez din nou! În plus, vă spun şi vouă unde să mergeţi! Smile

Am zis să încep cu ceva pozitiv, ca să arăt că se poate! Aşadar, primul candidat la experiment este Hotelul Ibis din Sibiu, la care am poposit în urma unei delegaţii de la Bucureşti... cum am ajuns la Sibiu vă întrebaţi? M-am hotărât să mai lungesc un pic excursia şi să rămân peste weekend la Sibiu, pentru că voiam să văd oraşul.

De ce am ales Hotelul Ibis:

  • Recomandare – dacă cineva cunoscut îţi spune că a fost acolo şi e super, atunci e clar, nu? (şi aşa a fost).
  • Poziţie centrală – pentru că intenţionam să fac şi o plimbare prin oraş sâmbătă, am vrut neapărat cazare undeva în centru, pentru a avea acces imediat la multe locuri interesante.

Plusuri și avantaje Hotel Ibis Sibiu:

  • Localizare – hotelul are o poziţie centrală, ceea ce îi dă multe puncte în plus! Orice vrei să faci în Sibiu, oriunde vrei să mergi, de aici îţi va fi cel mai uşor.
  • Curăţenie – e clar că nimeni nu vrea să stea într-un hotel murdar, dar să vezi standarde de curăţenie din Occident la tine în ţară e cu siguranţă îmbucurător.
  • Mâncare – vă recomand chiar să optaţi pentru pachetele care au mic dejun inclus în sejur, pentru că veţi avea parte de o masă copioasă la început de zi, de care aveţi nevoie!
  • Vedere frumoasă – cu cât mai sus e camera, cu atât mai bine (asta dacă nu ai rău de înălţime) Smile. Priveliştea este superbă şi chiar poţi vedea cele mai importante puncte ale oraşului de aici, în toată splendoarea lor, peste o sumedenie de acoperişuri, întrerupte ici colo de pieţe.
  • Modern – toate elementele hotelului sunt moderne, oriunde te-ai uita! Se vede că cei de la Hotel Ibis se axează atât pe clienţi business, cât şi pe turişti din ţară şi din străinătate.

Minusuri și dezavantaje Hotel Ibis Sibiu:

  • Parcarea – cu mulţi turişti şi oameni de afaceri care îşi doresc să stea în centru, nu e de mirare că parcarea hotelului este plină. Am parcat pe o străduţă laterală, însă acest mic inconvenient s-a rezolvat ulterior când am fost anunţaţi prin telefon de la recepţie că s-a eliberat un loc în parcare şi ne putem muta maşina.
  • Cartela – ca în orice hotel modern, sistemul de acces în camere este pe bază de cartelă, însă şi tehnologia mai clachează uneori. Aş spune că a fost un minus faptul că s-a demagnetizat cartela şi că a trebuit să cobor din nou la recepţie pentru a primi alta... nu pare mare lucru, dar când eşti obosit e altă poveste!

Nota finală: 9! Dacă mergeţi la Sibiu, nu ezitaţi să optaţi pentru Hotel Ibis. O să vă placă cu siguranţă, pentru că are tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă reuşită! 

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.