ReMarking Romania: participă la cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară

ReMarking Romania: participă la cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară
 
 

În această lună, Asociația ArtTour România organizează cel mai mare proiect de recondiționare a traseelor montane din țara noastră - ReMarking Romania. Aceasta este cea de-a doua ediție a proiectului și, în acest an, se va desfășura în Predeal.

Campania ReMarking Romania se va desfășura în perioada 15 – 17 septembrie și orice poate participa. Întâlnirea cu toți voluntarii va avea loc sâmbătă dimineață, la ora 07, în fața Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Predeal. Mai apoi, toți voluntarii, împreună cu organizatorii, vor porni pe traseele montane. Seara, la ora 19 se va reveni la baza traseelor unde va avea loc o cină festivă, organizată de ArtTour România. În cadrul acestei cine, producătorii locali vor promova produsele și preparatele tradiționale din zona Predeal.

Cei care vor să se înscrie în această campanie, pot lăsa un mesaj privat pe pagina de Facebook a ArtTour România  sau pot suna la numărul de telefon 0730494004 – Adriana Popovici. Mai multe informații despre acest eveniment găsești aici.

ArtTour

19 trasee recondiționate în zona Predeal

În acest an, campania ReMarking Romania plănuiește să recondiționeze nu mai puțin de 19 trasee din patru masive montane – Bucegi, Piatra Mare, Postăvaru și Munții Baiului. Acest eveniment are ca scop și promovarea zonei montane din jurul Predealului și sunt așteptați să participe peste 150 de voluntari.

Prima ediție a acestei campanii a fost un real succes. Atunci au fost recondiționate 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului și a fost revalorificat potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

ReMarking Romania

Proiectul ReMarking Romania este organizat de asociația ArtTour România, alături de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal. Prin acest proiect, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Predealului.

Ghiduri-turistice.info este partener media la acest eveniment.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers