ReMarking Romania: cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară, marchează un nou succes

ReMarking Romania: cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară, marchează un nou succes
 
 

Proiectul ReMarking Romania și-a propus să readucă în atenția publicului unele dintre cele mai frumoase locuri din România. Asociația ArtTour România a pus pe picioare acest program ambițios în cadrul căruia s-au recondiționat trasee montane. Ei bine, proiectul a fost un real succes!

19 trasee montane din zona Predeal au fost revitalizate

Cea de-a doua ediție a proiectului ReMarking Romania, care a fost organizată de Asociația ArtTour Romania alături de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal, s-a desfășurat în perioada 15 – 17 septembrie. Nu mai puțin 19 trasee montane din arealul Predeal, în masivele Piatra Mare, Bucegi, Postăvaru, Munții Baiului, au fost recondiționate. Mai mult decât atât, peste 150 de voluntari din toată țara au decis să se implice în proiect.

Citește și: ReMarking Romania: participă la cel mai mare proiect de recondiționare trasee montane din țară

ReMarking Romania

Și pentru că au depus o muncă grea, voluntarii au fost răsplătiți așa cum se cuvine.

„Sâmbătă seara, toți voluntarii au fost răsplătiți de către localnici. Aceștia au organizat o masă festivă, unde au adus preparate tradiționale românești. După cină, a avut loc festivitatea de premiere, iar la focul de tabără, participanții au avut ocazia să socializeze, să își împărtășească experiențele și să creeze noi legături, care vor sta la baza unor viitoare parteneriate”, au transmis organizatorii proiectului.

ReMarking Romania

ReMarking Romania

ReMarking Romania

Ghiduri-turistice.info a susținut și a fost partener media al programului ReMarking Romania.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers