Provincia Ha Giang, cel mai fermecător și divers loc din Vietnam – GALERIE FOTO

Provincia Ha Giang, cel mai fermecător și divers loc din Vietnam – GALERIE FOTO
 
 
 

Vietnam este una dintre cele mai fascinante țări din Asia de sud-est, o destinație turistică pitorească cu golfuri și plaje exotice, orașe pline de viață și zone naturale incredibile. Deoarece majoritatea turiștilor care ajung în acest colț de lume preferă să viziteze capitala Hanoi, orașul Ho Chi Minh și golful Ha Long cu plajele sale sclipitoare, o multitudine de alte regiuni din Vietnam rămân necunoscute pentru majoritatea vizitatorilor.

Provincia Ha Giang este una dintre acestea. Aflată în partea nordică a țării, această provincie este formată în proporție de aproximativ 90% din minorități etnice cu propriile culturi și tradiții. În ultimele decenii, deși majoritatea Vietnamului a trecut printr-un proces de dezvoltare economică, provincia Ha Giang pare să fi rămas încremenită în timp. Astfel, aici ai ocazia unică de a descoperi tradițiile locale spectaculoase, neatinse prea mult de progresul tehnologic.

City break de vară în Barcelona

City break de vară în Barcelona

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti, Timișoara, Cluj Napoca
de la 255 Eur
vezi detalii »

De departe cel mai frumos loc din provincia Ha Giang este Geoparcul Dong Van Karst, o zonă plină cu formațiuni carstice vechi de aproape 400 de milioane de ani. Doar în acest parc locuiesc 17 minorități etnice, toate cu cutume distincte transmise din generație în generație de secole.

City break la mare în Valencia

City break la mare în Valencia

3 sau 4 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Craiova
de la 240 Eur
vezi detalii »

În cel mai nordic sat, Lung Cu, poți degusta cele mai interesante preparate tradiționale și băuturi alcoolice făcute din miere și porumb. Poți parcurge drumul dintre orașele Meo Vac și Dong Van săpat în munte, la peste 1.500 metri altitudine, și poți admira panoramele incredibile din jur. Dacă ajungi Meo Vac în weekend, ai ocazia să vezi piața de duminică, o experiență cu totul specială.

Indiferent ce locuri din provincia Ha Giang vei alege să vizitezi, un lucru este sigur, vacanța ta va fi una de neuitat!

Dacă ți-am trezit curiozitatea despre acest loc magic din Vietnam, iată și câteva imagini frumoase din provincia Ha Giang:

Vacanță de neuitat în Lefkada

Vacanță de neuitat în Lefkada

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 330 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers