Primăvara cireşilor în Japonia – GALERIE FOTO

Primăvara cireşilor în Japonia – GALERIE FOTO
 
 

Primăvara este cea mai potrivită perioadă să descoperi farmecul Japoniei. De la sfârşitul lunii martie şi până la finele lui aprilie, miile de cireşi înfloriţi din Ţara niponilor oferă un spectacol de culoare şi miresme. Florile de cireş, cunoscute şi sub denumirea de sakura, sunt simbolul Japoniei, iar tradiţia privitului copacilor care înfloresc – Hanani, datează de câteva secole.

Primăvara, în Japonia, este un adevărat regal pentru simţuri. Pe teritoriul ţării există peste 300 de specii de sakura şi sute de mii de copaci care înfloresc la începutul lunii aprilie. Acesta este momentul cel mai potrivit dacă vrei să vizitezi Ţara niponilor. Descoperă mai jos imagini care îţi vor dezvălui farmecul şi spectacolul primăverilor japoneze.

Ţie când ţi-ar plăcea să vizitezi Japonia?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers