Praga într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO

Praga într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă te gândeai că city break-urile sunt vacanţele ideale pentru toamnă sau primăvară, să ştii că iarna este un anotimp de neratat de asemenea. Dacă nu eşti prieten cu sporturile de iarnă, cu zăpada şi cu schiurile de la munte, atunci e cazul să te îndrepţi spre străzile marilor oraşe. Noi îţi propunem o vacanţă de iarnă în Praga.

Atracţii turistice din Praga

De la Podul Carol la pieţele faimoase din Praga, sunt atât de multe locuri minunate de vizitat aici încât nu vei ştii spre care să te îndrepţi prima dată. Dacă ai mai fost în capitala Cehiei, ai deja cu siguranţă o listă pregătită cu locurile preferate pe care de abia aştepţi să le descoperi şi pe timp de iarnă. Dacă nu, atunci te pregătim noi cu atracţii bine cunoscute, dar şi cu liste de atracţii turistice din Praga pentru cei care vor să rătăcească şi mai mult pe străzile oraşului:

Sfaturi de city break în Praga

Dacă vrei şi mai multe informaţii despre ce poţi vizita în Praga, dar vrei să ştii şi care sunt activităţile pe care trebuie să le încerci, atunci citeşte şi recomandările comunităţii noastre plimbăreţe pentru un city break în Praga:

Şi pentru că vrem să te convingem că o vacanţă de iarnă în Praga e de vis, ţi-am pregătit o galerie foto cu cele mai frumoase fotografii din oraş. Laughing

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.