Praga într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO

Praga într-un vis de iarnă – GALERIE FOTO
 
 

Dacă te gândeai că city break-urile sunt vacanţele ideale pentru toamnă sau primăvară, să ştii că iarna este un anotimp de neratat de asemenea. Dacă nu eşti prieten cu sporturile de iarnă, cu zăpada şi cu schiurile de la munte, atunci e cazul să te îndrepţi spre străzile marilor oraşe. Noi îţi propunem o vacanţă de iarnă în Praga.

Atracţii turistice din Praga

De la Podul Carol la pieţele faimoase din Praga, sunt atât de multe locuri minunate de vizitat aici încât nu vei ştii spre care să te îndrepţi prima dată. Dacă ai mai fost în capitala Cehiei, ai deja cu siguranţă o listă pregătită cu locurile preferate pe care de abia aştepţi să le descoperi şi pe timp de iarnă. Dacă nu, atunci te pregătim noi cu atracţii bine cunoscute, dar şi cu liste de atracţii turistice din Praga pentru cei care vor să rătăcească şi mai mult pe străzile oraşului:

Sfaturi de city break în Praga

Dacă vrei şi mai multe informaţii despre ce poţi vizita în Praga, dar vrei să ştii şi care sunt activităţile pe care trebuie să le încerci, atunci citeşte şi recomandările comunităţii noastre plimbăreţe pentru un city break în Praga:

Şi pentru că vrem să te convingem că o vacanţă de iarnă în Praga e de vis, ţi-am pregătit o galerie foto cu cele mai frumoase fotografii din oraş. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers