Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime - galerie foto

Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime - galerie foto
 
 
 

Cu siguranţă ai mai văzut fotografii uimitoare cu oraşul Shanghai de la înălţime, pentru că aici se află numeroase clădiri de tip zgârie-nori, iar fotografii profesionişti se întrec în a ne arată astfel de peisaje urbane prin pozele lor. Însă, dincolo de fotografiile profesioniste şi de efectele în Photoshop, fotograful amator Wei Genshen, de profesie operator de macara, ne arată surprinzătorul Shangahi în imagini simple, dar care totuşi ne taie respiraţia!

Fotografiile au fost realizate de pe Shanghai Tower din Lujiazui, Pudong, Shanghai, clădire în construcţie, în echipa căreia se află şi Wei Genshen. Proiectul se va încheia în acest an şi va rezulta într-un turn impozant de 632m înălţime, cu 121 etaje, devenind astfel cea de-a doua cea mai înaltă clădire din lume şi cea mai înaltă structură din China. Pentru aceste poze deosebite, Wei Genshen a câştigat premiul al doilea la Shanghai City Photography Competition!

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »

Shanghai

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime

    

Îţi plac panoramele urbane de pe clădirile înalte? Atunci te invităm să descoperi şi alte destinaţii asemănătoare ce oferă privelişti impresionante, numai pentru cei fără rău de înălţime.

Vacanță de neuitat în Rimini

Vacanță de neuitat în Rimini

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.