Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime - galerie foto

Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime - galerie foto
 
 

Cu siguranţă ai mai văzut fotografii uimitoare cu oraşul Shanghai de la înălţime, pentru că aici se află numeroase clădiri de tip zgârie-nori, iar fotografii profesionişti se întrec în a ne arată astfel de peisaje urbane prin pozele lor. Însă, dincolo de fotografiile profesioniste şi de efectele în Photoshop, fotograful amator Wei Genshen, de profesie operator de macara, ne arată surprinzătorul Shangahi în imagini simple, dar care totuşi ne taie respiraţia!

Fotografiile au fost realizate de pe Shanghai Tower din Lujiazui, Pudong, Shanghai, clădire în construcţie, în echipa căreia se află şi Wei Genshen. Proiectul se va încheia în acest an şi va rezulta într-un turn impozant de 632m înălţime, cu 121 etaje, devenind astfel cea de-a doua cea mai înaltă clădire din lume şi cea mai înaltă structură din China. Pentru aceste poze deosebite, Wei Genshen a câştigat premiul al doilea la Shanghai City Photography Competition!

Shanghai

Poze surprinzătoare cu Shanghai de la înălţime

    

Îţi plac panoramele urbane de pe clădirile înalte? Atunci te invităm să descoperi şi alte destinaţii asemănătoare ce oferă privelişti impresionante, numai pentru cei fără rău de înălţime.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers