Poveşti de pe mapamond - ediţia a doua: Belgia, Jamaica şi Statele Unite ale Americii

Poveşti de pe mapamond - ediţia a doua: Belgia, Jamaica şi Statele Unite ale Americii
 
 
 

Ne-am văzut, ne-am plăcut... ce rămâne de făcut? Să o ţinem tot aşa!

Am vrut să ne cunoaştem mai bine şi să ne vedem, pentru că poveştile spuse faţă în faţă sunt mai frumoase... şi noi zicem că am reuşit! Şi că mai vrem!

Prin urmare, Poveştile de pe mapamond se întoc (aşa cum am promis) şi în luna mai. De la prima ediţie am constatat că avem o comunitate de călători care are ceva de spus şi care vrea să împărtăşească experienţe de călătorie cu ceilalţi. 

Incursiunile pe care le vom face în această ediţie se îndreaptă spre Belgia, Jamaica şi Statele Unite ale Americii. Despre aceste locuri atât de diferite unele de celelalte, ne vor vorbi trei pasionaţi de călătorii: Andreea Ursu, Alina Alexandra Ghenciu şi Călin Fătu

Despre ce povestim şi cu cine?

Andreea Ursu vine să ne vorbească despre oraşele minunate pe care le-a vizitat în Belgia, Alina Alexandra Ghenciu ne va pune în faţă visul american din Statele Unite, iar Călin Fătu ne va delecta cu o aventura exotică din Jamaica. 

Alina Alexandra GhenciuAlina Alexandra Ghenciu - alinaghenciu.com
"Călătoresc pentru a descoperi locuri noi, dar în acelaşi timp pentru a mă descoperi pe mine. Călătoresc pentru a mă "deschide" la minte şi pentru a descoperi frumuseţea locurilor care mă înconjoară. Nu mă deranjează să văd un loc de două ori, însă aleg tot timpul varianta de a vedea un loc nou şi de a interacţiona cu o cultură nouă. Consider că să călătoreşti nu e aşa de greu şi costitsior cum pare. Ne putem bucura de mai mult de un concediu pe an, totul e să ne dorim şi să ne canalizăm resursele în direcţia potrivită."

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Andreea UrsuAndreea Ursu - tomatacuscufita.com
"Am descoperit că sufăr de Wanderlust şi de-atunci am înţeles ce se întamplă cu mine. Nu caut leac şi nici nu vreau să se inventeze unul. Mă bucur de efectele pe care le are "boala" asupra mea şi sunt fericită când pot să o alimentez. Investesc în sufletul meu investind în ea. Călătoresc în fiecare zi cu degetul pe harta şi mă pierd printre pozele altora, adăugând noi destinaţii pe lista locurilor care vreau să apara în pozele mele. Lumea asta e mult prea frumoasă pentru a rămâne altundeva decât în amintirile mele."

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Călin Fătu - ghiduri-turistice.info
"Mă numesc Călin și îmi place jazz-ul! Smile
Cu alte cuvinte apreciez improvizația de moment, prezentul, să mă bucur de nou, să descopăr ineditul, să provoc zâmbete și să alung monotonia.
Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte - foarte adevărat. Sper să povestească pozele mele mai mult decât mine. Și când acestea vor fi insuficiente mă voi baza pe aparatul de filmat."

Când ne vedem şi unde?

Te aşteptăm marţi, 14 mai 2013, la Cafeneaua Colisee (str. Delfinului, nr. 10, Complexul Studenţesc), începând cu ora 19, să bem o limonadă rece şi să ascultăm cele mai frumoase poveşti de pe mapamond!

Vezi pe hartă

Vrei să vii şi tu?

Întrucât avem locurile limitate, participarea se face pe bază de înscriere. Completează datele tale mai jos. Te aşteptăm cu surprize şi poveşti frumoase!Smile

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.