Poveşti de pe mapamond : Capri, Japonia, Elveţia şi Africa

Poveşti de pe mapamond : Capri, Japonia, Elveţia şi Africa
 
 
 

"Dacă Mohamed nu merge la munte, vine muntele la Mohamed". După acest vechi proverb ne-am ghidat şi noi când am luat decizia să vă aducem în centrul Timişoarei, preţ de câteva ore, cele mai interesante locuri din lume.

Sună ciudat? Lucrurile stau în felul următor: începând de săptămâna viitoare, dăm startul unei serii de întâlniri menite să adune oameni iubitori de turism, pasionaţi de călătorii şi curioşi de cum se trăieşte în afara graniţelor ţării sau cum arată celălalt capăt al mapamondului.

Scopul este simplu: Ne dorim să bem un ceai cu persoane care au aceeaşi pasiune ca şi noi! Vrem să ascultăm oameni care au ceva interesant de spus, să învăţăm lucruri noi, să vedem o altfel de realitate, să înţelegem de ce se întâmplă anumite lucruri şi de ce nu, să ne descoperim: cine suntem, ce ne atrage, ce ne dorim şi unde vrem să ajungem.

În mai puţin de un an de zile ne-am adunat aproximativ 85.000 de curioşi lumea din interiorul şi din afara graniţelor ţării şi am format una dintre cele mai mari comunităţi din ţară, în acelaşi timp cea mai activă! Este momentul să facem cunoştinţă şi să povestim fără să tastăm...

Când? Unde?

Miercuri, 10 Aprilie începând cu ora 19:00, invităm la un ceai toţi iubitorii de călătorii, la primul eveniment "Poveşti de pe mapamond", ce va avea loc în cafeneaua Eve City Lounge, din clădirea Business Center, din Piaţa 700 Timişoara.

Despre ce povestim?

Vom asculta experienţa Corinei Goruian din Africa, povestea Adrianei Ritt construită în Japonia, circuitul Simonei Gollent prin Elveţia şi aventura Georgianei Budur, din insula Capri.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Corina GoruianCorina Goruian - calatorinafrica.com
"Vreau să învăţ să zbor şi vă rog nu-mi tăiaţi aripile! Am mai spus-o şi o mai spun: nu pot să cresc într-o zonă de comfort. Nu mă tem să plec singură într-un loc, în schimb mă tem de plafonare şi de mediocritate. Mă tem să mă trezesc bătrână şi să privesc în urmă cum viaţa a trecut pe lângă mine fără să-mi las amprenta-n lume cu nimic..."

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți de cazare, mic dejun inclus, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »

Adriana RittAdriana Ritt -travelinghawk.me
"A călători e pasiune şi plăcere, este stil de viaţă şi un mijloc de expresie. Când îmi voi epuiza toate obiectivele de pe pământ, mă voi muta în stele… Am vizitat până acum 43 de ţări. E mult, e puţin?! Depinde. Nu regret nici una dintre călătorii, le regret doar pe cele pe care nu le-am făcut!"

Simona GollentSimona Gollent - simonagollent.blogspot.ro
"Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc la vacanţă nu am un tipar prestabilit în raport cu care să aleg destinaţia. Uneori am nevoie de luni întregi de gândire, calcule socoteli, alteori am din start în minte o destinaţia şi nu mă interesează nimic altceva sau ultima variantă mă mă documentez perioade luni şi în ultima clipă renunţ la tot şi aleg ceva ce nici nu luasem în calcul până atunci"

Georgiana BudurGeorgiana Budur - vacantareusita.ro
"Nu sunt de principiul că viaţa este prea scurtă ca să merg în vacanţă în acelaşi loc, cum sunt majoritatea. Eu am alt principiu şi vă asigur că nu alerg prin lume să bifez destinaţii pe care nu "le simt" şi nu mă atrag. Niciodata nu merg într-o ţară a cărei limbă sau muzică nu-mi spune "ceva"! Prefer să revin în locurile care mi s-au lipit de suflet de mai multe ori"

Vrei să vii si tu?

Întrucât avem locurile limitate, participarea se face pe bază de înscriere. Completează datele tale mai jos. Te aşteptăm cu surprize şi poveşti frumoase!Smile

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți de cazare, cu mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.