Povestea HappyMonday.ro – cum vrem să te trimitem în locurile noastre favorite

Povestea HappyMonday.ro – cum vrem să te trimitem în locurile noastre favorite
 
 

Dacă ești fanul nostru, mai ales pe Facebook, cel mai probabil ai văzut că în ultima vreme am discutat foarte mult despre HappyMonday.ro și că am promovat o serie de oferte de călătorii, la #tarifeWOW. Acum vrem să-ți povestim puțin despre ce înseamnă HappyMonday.ro și care a fost ideea din spatele proiectului nostru.

Noi, cei de la Ghiduri-Turistice.info, suntem foarte pasionați de călătorii (în cazul în care nu ți-ai dat încă seama Laughing) și adorăm să ne împărtășim aventurile și recomandările cu cei care au aceeași pasiune. De-a lungul timpului, tu ne-ai citit și ne-ai trimis mesaje frumoase de încurajare, precum și o mulțime de poze minunate din aventurile tale. Mulți dintre fanii noștri ne-au cerut recomandări de vacanțe, informații despre destinații turistice și chiar oferte de cazare și transport.

Vacanțe speciale pentru membrii comunității Ghiduri-Turistice.info

De aceea, am decis să-i oferim comunității noastre posibilitatea de a călători în toate locurile minunate care pe noi ne-au fermecat. Cum noi nu suntem agenție de turism și nici tour-operatori, am cerut ajutorul unor specialiști în domeniu, și anume echipei Booktravel din Timișoara. Booktravel este o agenție de turism cu o vechime de aproape 10 ani, care s-a "specializat" în oferte de vacanță și city break-uri la tarife fooooarte mici. După ce i-am testat și noi, am descoperit o echipă de oameni la fel de pasionați de călătorii ca și noi, dar care știu exact unde și cum să caute acele oferte de vacanțe care merită să le cumperi. Wink

Și uite așa s-a născut HappyMonday.ro! În fiecare săptămână, lucrăm de zor cu echipa Booktravel, pentru a pune la punct city break-uri și vacanțe la #tarifeWOW, ce includ de fiecare dată cazare, zbor din diferite orașe și taxe de aeroport. Cei de la Booktravel se asigură că găsesc cele mai mici tarife posibile pentru acele destinații, special pentru comunitatea Ghiduri-Turistice.info.

De ce să călătorești cu HappyMonday.ro

  • Pentru că ofertele noastre au întotdeauna cele mai mici tarife.
  • Pentru că noi căutam oferte doar în destinațiile care merită vizitate.
  • Chiar dacă suntem o comunitate de călători, o agenție cu multă experiență se ocupă de toate detaliile vacanței tale.
  • Pentru că poți plăti, online, cu cardul și nu mai trebuie să te deplasezi până la sediul vreunei agenții.
  • Ofertele HappyMonday.ro sunt create special pentru membrii comunității Ghiduri-Turistice.info, iar aceste pachete de cazare + zbor nu le vei mai găsi nicăieri, la tarife atât de mici.
  • Deoarece este mai frumos să călătorești cu prietenii. Wink

HappyMonday.ro

HappyMonday.ro - 4 pași simpli

Am fost deseori întrebați cum funcționează, de fapt, HappyMonday.ro. Uite așa!

Pasul 1: Tu trebuie să-ți alegi destinația care te tentează cel mai mult. Vei descoperi că, de multe ori, tarifele pentru aceeași vacanță diferă în funcție de perioada dorită și orașul din care zbori. Acest lucru reflectă doar modificările de tarife pe care le fac hotelurile în funcție de perioadă, precum și diferențele de preț la zboruri, în funcție de orașul de plecare.

Pasul 2: După ce te hotărăști când și de unde să pleci, poți să-ți alegi dacă vrei bagaj de cală (cel de mână este deja inclus în preț) sau dacă vrei asigurare de călătorie. După ce pui la punct toate detaliile, nu trebuie decât să completezi câteva date personale despre tine și partenerii tăi de călătorie, care sunt necesare pentru a întocmi un contract prin care, atât noi cât și agenția Booktravel se obligă să-ți furnizeze serviciile pe care le-ai plătit, mai exact o vacanță minunată! Laughing

Pasul 3: La final, mai trebuie doar să faci plata. Pentru că și nouă ne plac lucrurile simple și rapide, geniile IT din echipa noastră au pus la punct un sistem securizat, prin care poți plăti online, cu cardul, sau prin transfer bancar.

Pasul 4: Acum nu mai trebuie decât să visezi la următoarea ta vacanță. Între timp, noi îți vom trimite pe mail contractul, voucherul pentru hotel și biletele de avion. Mai mult, toți cei care își comandă o vacanță pe HappyMonday.ro vor primi un pachet din partea Ghiduri-Turistice.info cu câteva lucruri esențiale oricărei călătorii, inclusiv o hartă personalizată cu recomandările noastre de obiective turistice în destinația aleasă.

Iată ofertele din această săptămână pe HappyMonday.ro >>>

Ce spui, ai vrea să călătorești cu noi? În ce destinații? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers