Poveste Urbană – aplicaţia gratuită pentru un city break românesc perfect

Poveste Urbană – aplicaţia gratuită pentru un city break românesc perfect
 
 
 

Te pregăteşti pentru un city break în România? Atunci sigur eşti gata de plimbări lungi prin vechile centre urbane, eşti gata să admiri clădiri cu istorii îndelungate şi monumente culturale locale. Poveste Urbană este ghidul tău în acest caz, este aplicaţia gratuită pe care trebuie să o iei cu tine într-un city break românesc.

Aplicaţia Poveste Urbană – ghidul tău de vacanţă

Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara sunt cele 7 oraşe ce fac parte din aplicaţia Poveste Urbană. Pentru fiecare dintre acestea ai la dispoziţie o listă de clădiri istorice, vile de epocă şi case boiereşti, pe care să le redescoperi dincolo de zgomotul oraşului, de clădirile de sticlă şi de magazine. Le vei decoperi nu numai ca locaţie, ci şi ca istorie, deoarece aplicaţia te ajută şi să ajungi în faţa clădiri, dar îţi oferă şi informaţii complete despre istoricul clădirii, anul de construcţie, arhitect şi aşa mai departe.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

De asemenea, poţi vizualiza şi obiectivele din apropiere, cu ajutorul locaţiei telefonului tău. Astfel, devii turist în propriul tău oraş şi poţi afla informaţii pe care nu le ştiai despre clădirile pe lângă care treci în fiecare zi când mergi la birou de exemplu. Laughing

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Şi, de ce nu, tot cu ajutorul aplicaţiei, găseşti uşor în apropiere ATM-uri ING, cu informaţii complete despre locaţie, cum să ajungi acolo şi programul de funcţionare al băncii.

Aplicatia Pobveste Urbana

De ce Poveste Urbană?

Aplicaţia Poveste Urbană este un proiect cultural iniţiat de ING Bank şi Fundaţia Colegiul Pro, cu sprijinul Mediafax Group. Scopul aplicaţiei este să readucă în prim plan frumuseţea urbană arhitecturală a clădirilor vechi din cele 7 oraşe. Află mai multe detalii despre aplicaţie aici.

Poţi descărca şi tu aplicaţia din Google Play şi App Store.

Ai descărcat aplicaţia Poveste Urbană? Spune-ne într-un comentariu mai jos ce părere ai.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.