O plimbare virtuală prin Barcelona în 29 de poze deosebite - galerie foto

O plimbare virtuală prin Barcelona în 29 de poze deosebite - galerie foto
 
 

Barcelona a deţinut întotdeauna supremaţia în ceea ce priveşte arhitectura oraşelor spaniole şi nu numai, fiind poreclit chiar Oraşul lui Gaudi. Este un oraş mediteranean, nu doar datorită amplasării sale geografice, ci şi istoriei, tradiţiei şi influenţelor culturale, cu o arhitectură deosebită, în care poţi să descoperi la tot pasul ceva care să îţi atragă atenţia. Există multe guri care susţin că una din principalele activităţi care nu trebuie ratate în Barcelona este plimbatul pe stradă şi privitul clădirilor. Cool

Barcelona de astăzi este o importantă destinaţie turistică, un centru artistic datorită moştenirii sale cuturale deosebite. În mod special sunt cunoscute creaţiile arhitecturale ale lui Antoni Gaudi, opere ce au fost introduse în patrimoniul universal UNESCO.

Sagrada Familia

Cele mai importante opere ale lui Gaudi în Barcelona:

  • Sagrada Familia (1884-1926) - Opera neterminată a lui Antonio Gaudi, în acelaşi timp şi una din cele mai populare atracţii din Barcelona.
  • Casa Mila sau La Pedrera (1906-1912) - Ultima lucrare înaintea Sagradei Familia
  • Parc Guell (1904-1916) - Un parc plin de clădiri decorate cu mozaicuri fascinante şi colorate şi cu privelişti inedite. 
  • Casa Batllo (1904-1906) - Una dintre cele mai neobişnuite construcţii ale lui Gaudi şi un obiectiv turistic pe care nu ai voie să-l vizitezi. 

Să admirăm Barcelona împreună! Ce alte obiective turistice merită văzute în acest oraş?

    

Fă o plimbare virtuală prin oraşul spaniol şi cu ajutorul galeriei video despre Barcelona!

Poze deosebite din Barcelona


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers