Pick My Mind - un nou proiect marca Luxury Adventure

Pick My Mind - un nou proiect marca Luxury Adventure
 
 

Vă spuneam acum ceva vreme despre cursurile Luxury Adventure, cele care îţi dezvăluie cum poţi deveni blogger de travel, dar şi despre proiectul Invisible Us, menit să pună România pe harta lumii într-un mod unic şi inovator. Ei bine, lucrurile nu se opresc aici şi aventura continuă cu proiectul Pick My Mind.

Ioana Budeanu şi Vlad Semen, creatorii proiectului Invisible Us, au reuşit deja să pună România pe harta lumii. #InvisibleRomania a început pe 17 mai şi a rezultat deja în 25 reportaje în The Huffington Post, 5 reportaje în Adevărul, 30 poveşti pe Luxury Adventure şi aşa mai departe, toate acestea realizate pentru a promova România şi frumuseţile ţării noastre. 

Luxury Adventure

Pick My Mind

Pick My Mind vine ca o completare a evenimentelor şi proiectelor create până acum. Astfel, se vor organiza 10 evenimente offline în marile oraşe din ţară. Acestea se adresează iubitorilor de călătorii, celor care doresc o schimbare în carieră şi în viaţă şi vor să afle ce înseamnă antreprenoriatul, o carieră internaţională şi cum pot ajunge acolo. 

Programul primelor evenimente este:

  • 10 iunie - Bucureşti
  • 14 iunie - Iaşi
  • 21 iunie - Baia Mare
  • 23 iunie - Cluj-Napoca

Pick My MindPreţul unui bilet este de 25 lei, numărul de participanţi fiind limitat pentru fiecare eveniment la 20. 

Mai multe informaţii despre evenimente şi nu numai găseşti aici


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers