Persoanele supraponderale taxate la kilogram, când zboară cu avionul

Persoanele supraponderale taxate la kilogram, când zboară cu avionul
 
 
 

PERSOANELE SUPRAPONDERALE SUNT TAXATE LA KILOGRAM CÂND ZBOARĂ CU AVIONUL – o idee implementată deja, de o companie aeriană din Pacificul de Sud.

Călătorii supraponderali care zboară cu Samoa Air plătesc deja mai mult pentru biletele de avion, mai exact 1 dolar de fiecare kilogram care depăşeşte limita impusă de linia aeriană, adică 130 de kilograme.
Aeronavele au fost modificate, încât clienţii cu greutate la propriu să se bucure de mai mult confort, pentru care vor plăti în plus.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

"Managerul companiei, Chris Langton, a declarat pentru postul de televiziune ABC, citat de Daily Mail, că fiecare aeronavă va beneficia de un aşa numit rând XL, care va fi spaţiat cu până la 35 de centimetri, faţă de rândurile cu locuri destinate celorlalţi călători. Samoanii sunt vestiţi pentru gabaritul lor impresionant. Conform Oraganizaţiei Mondiale de Sănătate, aproape 60% dintre locuitorii din Samoa, cu vârste de peste 20 de ani, sunt consideraţi obezi". (sursă: adevărul.ro)

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Cel mai probabil, pe viitor, vor face aceleaşi transformări şi companii aeriene mari.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.