Persoanele supraponderale taxate la kilogram, când zboară cu avionul

Persoanele supraponderale taxate la kilogram, când zboară cu avionul
 
 
 

PERSOANELE SUPRAPONDERALE SUNT TAXATE LA KILOGRAM CÂND ZBOARĂ CU AVIONUL – o idee implementată deja, de o companie aeriană din Pacificul de Sud.

Călătorii supraponderali care zboară cu Samoa Air plătesc deja mai mult pentru biletele de avion, mai exact 1 dolar de fiecare kilogram care depăşeşte limita impusă de linia aeriană, adică 130 de kilograme.
Aeronavele au fost modificate, încât clienţii cu greutate la propriu să se bucure de mai mult confort, pentru care vor plăti în plus.

Sejur de lux în Bodrum

Sejur de lux în Bodrum

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București
de la 560 Eur
vezi detalii »

"Managerul companiei, Chris Langton, a declarat pentru postul de televiziune ABC, citat de Daily Mail, că fiecare aeronavă va beneficia de un aşa numit rând XL, care va fi spaţiat cu până la 35 de centimetri, faţă de rândurile cu locuri destinate celorlalţi călători. Samoanii sunt vestiţi pentru gabaritul lor impresionant. Conform Oraganizaţiei Mondiale de Sănătate, aproape 60% dintre locuitorii din Samoa, cu vârste de peste 20 de ani, sunt consideraţi obezi". (sursă: adevărul.ro)

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Cel mai probabil, pe viitor, vor face aceleaşi transformări şi companii aeriene mari.

Sejur exotic în Sardinia

Sejur exotic în Sardinia

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 560 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers