Peisajele ireale din Landmannalaugar, Islanda – GALERIE FOTO

Peisajele ireale din Landmannalaugar, Islanda – GALERIE FOTO
 
 
 

Încercăm de fiecare dată să-ţi aducem locuri mai puţin cunoscute, pentru a te inspira în vacanţe. Locurile deja devenite faimoase ne aduc o mulţime de frumuseţi în faţa ochilor, dar trebuie să ştim că, dincolo de acestea, există locuri în care natura pur şi simplu a pictat frumuseţi deosebite. Azi vă propun un asemenea loc din Islanda, despre care ştim deja cu toţii că este o ţară incredibilă.

Natura impresionantă din Landmannalaugar, Islanda

Situat în Rezervaţia Naturală Fjallabak din Islanda, Landmannalaugar este un loc cu peisaje neobişnuit de frumoase, toate create prin măiestria naturii. Acest peisaj fascinant a fost creat în anul 1477, în urma unei erupţii vulcanice de proporţii. Lava rămasă a acoperit versanţii în culori deosebite.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Landmannalaugar este un ţinut marcat de trasee turistice, pe care poţi descoperi câteva izvoare geotermale, dar şi câteva obiective turistice naturale, cum ar fi: câmpul de lavă Laugahraun şi Muntele Brennisteinsalda, Muntele Blahnjukur sau lacul de crater Ljotipollur.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite din Landmannalaugar, Islanda

Ţi-ar plăcea să admiri aceste peisaje ireale din Landmannalaugar?

    

Descoperă şi alte locuri cu peisaje naturale desprinse din poveşti: Parcul Naţional Jasper, Canada şi Parcul Naţional Zion, Utah. Vezi lista completă a galeriilor foto!

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers