Peisaje montane văzute din cort

Peisaje montane văzute din cort
 
 

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu m-aş putea sătura de munte niciodată! Mulţi turişti sunt pasionaţi de munţii României, de cărările lor fascinante şi de minunile naturale pe care le ascund, dar şi de lanţurile montane faimoase din străinătate. Fie că îţi place să baţi potecile spre cele mai înalte culmi, fie că faci asta pentru antrenament Laughing trebuie să vezi ce a făcut fotograful rus Oleg Grigoryev.

Dacă te-ai gândit de multe ori cum ar fi să te trezeşti în mijlocul naturii în fiecare zi, atunci eşti pe aceeaşi lungime cu rusul care a încercat acest vis al tuturor pasionaţilor de munte. Oleg Grigoryev a adus muntele mai aproape în fotografiile sale prin colecţia de imagini Morning Views from the Tent. Fotografiile au fost realizate în Munţii Fann din Tajikistan, din zone aflate între 3100m şi 4700m altitudine.

Lacul Kulikalon

Lacul Kulikalon

Lacul Big Allo

Lacul Big Allo

Lacul Alaudin

Lacul Alaudin

Lacul Muddy

Lacul Muddy

Chimtarga

Chimtarga

În apropiere de Vârful Mirali

Vârful Mirali

Munţii Fann

Munţii Fann


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers