Păşeşte în gol deasupra munţilor în Franţa. Ai curaj?

Păşeşte în gol deasupra munţilor în Franţa. Ai curaj?
 
 

Pentru cei cu rău de înălţime, acesta este cu siguranţă un tratament extrem. Pentru cei care doresc să fie deasupra munţilor, acesta este cel mai frumos punct de belvedere. La 4 000m deasupra nivelului mării, turiştii au ocazia să păşească într-o încăpere de sticlă în Aiguille du Midi, cel mai înalt vârf din Mont Blanc, Franţa.

Aiguille du Midi Skywalk

Construcţia încăperii, numită şi Pas dans le vide, a durat 3 ani, iar, din 21 decembrie 2013, turiştii se pot bucura de o panoramă unică în Mont Blanc, în timp ce păşesc pe sticla ultra-rezistentă, sub care se află o prăpastie adâncă de 1 035m adâncime. Un peisaj cum nu se poate mai frumos, dar care îţi taie respiraţia şi la propriu şi la figurat.

Aiguille du Midi

Aiguille du Midi

Aiguille du Midi

Reprezentanţii proiectului au asigurat folosirea unor materiale de cea mai înaltă calitate în realizarea proiectului. Astfel, cele 3 straturi de sticlă unite pentru realizarea fiecărui perete, dar şi a tavanului şi a podelei camerei, legate într-o ramă de oţel, respectă standardele de siguranţă şi claritate, rezistând la vânturi de până la 220km/h şi la temperaturi maxime de 60˚C. În plus, construcţia a fost realizată astfel încât până şi cei care suferă de rău de înălţime să o poată folosi fără probleme.

Curioşii pot ajunge la Aiguille du Midi Skywalk cu ajutorul a două telecabine din Chamonix, iar întreaga aventură costă 55 euro

Aiguille du Midi Skywalk

Aiguille du Midi Skywalk


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers