Parisul descoperit în 33 de imagini - galerie foto

Parisul descoperit în 33 de imagini - galerie foto
 
 
 

Nu cred că mai sunt lucruri pe care să nu le ştii despre Paris... ce altceva ar mai fi de adăugat în descrierea unui loc care reprezintă iubirea, arta, cultura şi centrul vieţii franţuzeşti? Indiferent de cât de multe lucruri ştii despre acest loc, să-l vezi în realitate este o experienţă completă!

Fie că este vorba despre un simbol, cum este Turnul Eiffel sau Champs-Elysees, despre o clădire care spune Paris pur şi simplu, cum este Notre Dame sau Sacre Coeur, trebuie să existe ceva ce de abia aştepţi să vezi în vacanţă în Paris. Din punctul meu de vedere, Parisul trebuie văzut măcar pentru cel mai minunat muzeu din lume: Muzeul Luvru.

Muzeul Luvru din Paris

Sursa

Atracţii turistice gratuite în Paris:

  • Catdrala Notre Dame de Paris este unul dintre principalele simboluri ale oraşului şi poate fi vizitată gratuit oricând de turiştii curioşi, dar şi de cei veniţi aici pentru serviciul religios. 
  • Le Champ de Mars este piaţa în care se află Turnul Eiffel. Te poţi bucura gratuit de cele mai frumoase peisaje cu turnul din această piaţă. 
  • Cimitirul Pere Lachaise este locul de pelerinaj al pasionaţilor de cultură şi artă, în special pentru mormintele lui Honore de Balzac, Marcel Proust sau Oscar Wilde. 
  • Muzeul de Artă Modernă este o alternativă gratuită pentru cei care vor să vadă un fragment din arta franceză, fără a merge la Muzeul Luvru. 
  • Montmartre este cel mai frumos district al Parisului şi locul unde poţi vizita gratuit şi Basilica Sacre Coeur
  • Jardin des Tuileries este grădina istorică unde te poţi plimba pe urmele reginei Maria Antoaneta şi poţi urma calea lui Napoleon până la Arcul de Triumf

Poze deosebite din Paris

Care atracţii turistice sunt must-see atunci când ajungi în Paris?

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

    

Acum ştii ce să vizitezi într-o vacanţă la Paris. Dacă eşti pasionat de city break-uri, îţi sugerăm şi alte locaţii europene fascinante, cum ar fi Barcelona sau Praga

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.