Parcuri şi grădini botanice în care să te plimbi în această primăvară – GALERIE FOTO

Parcuri şi grădini botanice în care să te plimbi în această primăvară – GALERIE FOTO
 
 
 

Vine, vine primăvara... De fapt a venit, iar natura s-a trezit la viaţă. Iarba a înverzit, pomii au înflorit, iar florile ne încântă prin multitudinea de culori şi forme. Este vreme de plimbare în natură şi de admirat straiele noi pe care parcurile şi grădinile le-au îmbrăcat. Şi ce poate fi mai minunat decât o plimbare într-o grădină botanică, în această perioadă a anului? 

Grădinile botanice din Europa sunt celebre de mai bine de două mii de ani şi au influenţat grădinăritul din întreaga lume. De la grădinile maure ale Spaniei, la elegantele parcuri din Franţa şi grădinile regale din Marea Britanie, sunt locuri de care trebuie să te bucuri cel puţin o dată în viaţă. Florile, plantele, copacii, toate creează un peisaj rupt din Grădina Edenului. Descoperă mai jos cele mai frumoase imagini din grădinile botanice ale Europei.

Ţie în care grădină botanică din Europa ţi-ar plăcea să te plimbi?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.