Parcuri şi grădini botanice în care să te plimbi în această primăvară – GALERIE FOTO

Parcuri şi grădini botanice în care să te plimbi în această primăvară – GALERIE FOTO
 
 

Vine, vine primăvara... De fapt a venit, iar natura s-a trezit la viaţă. Iarba a înverzit, pomii au înflorit, iar florile ne încântă prin multitudinea de culori şi forme. Este vreme de plimbare în natură şi de admirat straiele noi pe care parcurile şi grădinile le-au îmbrăcat. Şi ce poate fi mai minunat decât o plimbare într-o grădină botanică, în această perioadă a anului? 

Grădinile botanice din Europa sunt celebre de mai bine de două mii de ani şi au influenţat grădinăritul din întreaga lume. De la grădinile maure ale Spaniei, la elegantele parcuri din Franţa şi grădinile regale din Marea Britanie, sunt locuri de care trebuie să te bucuri cel puţin o dată în viaţă. Florile, plantele, copacii, toate creează un peisaj rupt din Grădina Edenului. Descoperă mai jos cele mai frumoase imagini din grădinile botanice ale Europei.

Ţie în care grădină botanică din Europa ţi-ar plăcea să te plimbi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers