301 Parcuri Naţionale din Europa partea întâi - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea întâi - galerie foto
 
 

Cascade glaciare, râuri cu apă transparentă, izvoare reci, vegetaţie neatinsă de mâna umană, plante unice, flori multicolore, pomi unici, dealuri neexplorate şi munţi virgini… sunt doar câteva din minunăţiile de care te bucuri dacă alegi să faci o plimbare într-un parc naţional.

Numai în România există 14 parcuri naţionale, 15 parcuri naturale şi 927 arii de protecţie, care găzduiesc câteva sute de plante şi animale protejate prin lege.

Pentru cei care iubesc natura sălbatică, am pregătit o galerie foto cu imagini din cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa.

Eu îţi recomand să vizitezi Parcurile Naţionale din Croaţia, pentru că sunt uşor accesibile şi deosebit de frumoase, aşa cum poţi vedea şi din cele două imagine care urmează:

Parcul Naţional Krka (Croaţia)

Parcul National Krka (Croatia)

Parcul Naţional Lacurile Plitvice (Croaţia)

Parcul National Lacurile Plitvice (Croatia)

Ce parcuri naţioanle ar mai trebui incluse pe lista noastră?

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers