301 Parcuri Naţionale din Europa partea a treia - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a treia - galerie foto
 
 

Lacuri cu apă turcoaz, mov, verde sau neagră, vegetaţie în nenumărate nuanţe de verde, pământ în diferite forme de maro, stânci înalte de sute de metri, abisuri care oferă peisaje unice şi locuri la înălţime de unde poţi privi panorama, dar şi cerul sunt doar câteva din lucrurile de care te poţi bucura dacă alegi să faci o escapadă într-unul din parcurile naturale ale Europei.

Ştiinţa ne surpinde în fiecare zi cu idei inovatoare care ne schimbă radical viaţa… trebuie să ştii că şi natura are aceeaşi putere dacă ajungi într-unul din aceste locuri. Indiferent dacă ai această posibilitate sau nu, începe prin a face o plimbare virtuală prin cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa, privind această galerie foto.

 

Vezi şi alte galerii înpartea întâi şi partea a doua cu Parcurile Naţionale din Europa. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers