301 Parcuri Naţionale din Europa partea a treia - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a treia - galerie foto
 
 
 

Lacuri cu apă turcoaz, mov, verde sau neagră, vegetaţie în nenumărate nuanţe de verde, pământ în diferite forme de maro, stânci înalte de sute de metri, abisuri care oferă peisaje unice şi locuri la înălţime de unde poţi privi panorama, dar şi cerul sunt doar câteva din lucrurile de care te poţi bucura dacă alegi să faci o escapadă într-unul din parcurile naturale ale Europei.

Ştiinţa ne surpinde în fiecare zi cu idei inovatoare care ne schimbă radical viaţa… trebuie să ştii că şi natura are aceeaşi putere dacă ajungi într-unul din aceste locuri. Indiferent dacă ai această posibilitate sau nu, începe prin a face o plimbare virtuală prin cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa, privind această galerie foto.

 

Vezi şi alte galerii înpartea întâi şi partea a doua cu Parcurile Naţionale din Europa. 

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.