301 Parcuri Naţionale din Europa partea a şasea - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a şasea - galerie foto
 
 
 

Te invit într-un tur virtual prin cele mai frumoase locuri din parcurile naţionale din Europa.

Priveşte oglindirea perfectă a munţilor Sayan în apa cristalină a lacului Baikal, din Parcul Naţional Tunkinsky, din Rusia, forma abolut senzaţională a munţilor din Parcul Naţional Dovre din Norvegia, panorama senzaţională de la sute de metri pe care o oferă Parcul Naţional Gran Paraiso din Italia, veşnicul curcubeu care se înalţă din şiroaiele de apă a Parcului Naţional Borgefjell din Norvegia sau plimbă-te pe cărăruţele de lemn, prin pădurea veşnic verde a Parcului Naţional Dzūkija, din Lituania.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Relaxează-te într-un cadru cu natură neatinsă de om şi încarcă-te cu forţe noi. Dacă momentan nu ai această posibilitate, alătură-te nouă şi bucură-te de aceaste lucruri printr-un tur virtual! 

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

 

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a douapartea a treiapartea a patra şi partea a cincea cu Parcurile Naţionale din Europa. 

 

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers