301 Parcuri Naţionale din Europa partea a patra - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a patra - galerie foto
 
 
 

Înlocuieşte zumzetul autoturismelor de pe străzi cu cel al insectelor din natură, energia fiecărui om de pe stradă cu cea a naturii, vocea trecătorilor cu glasul animalelor, problemele conoscuţilor, cu probleme tale, rutina cu plimbarea în natură, agitaţia cu liniştea şi responsabilităţile cu nimic…

Alege să faci o plimbare într-unul din parcurile naţionale ale Europei. Dedică-ţi câteva ore pentru tine, bucură-te de natură aşa cum a lăsat-o Dumnezeu, priveşte vegetaţia neatinsă de oameni, de florile multicolore, de dealurile neexplorate, de apa transparentă şi de energia naturii.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Pentru cele mai spectaculoase peisaje din drumeţii, îţi recomand Parcul Naţional Oulanka din Finlanda!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa

Începe prin a face o plimbare virtuală prin parcurile naţionale din Europa, privind această galerie foto! Apoi aştept să-mi spui care este cel mai frumos parc naţional din Europa!

    

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a doua şi partea a treia cu Parcurile Naţionale din Europa. 

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers