301 Parcuri Naţionale din Europa partea a doua - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a doua - galerie foto
 
 
 

Iubeşti natura în forma ei naturală? Atunci alege o plimbare virtuală prin galerie noastră foto cu imagini din cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa!

Trebuie să şti că nu trebuie să străbaţi mii de kilometri pentru a ajunge într-un astfel de loc. România, Bulgaria, Ungaria, Serbia sau Austria au şi ele câteva sute de kilometri de locuri cu vegetaţie neatinsă de mâna umană. Poţi face plimbări pe jos, drumeţii, expediţii, tururi cu bicicleta sau pur şi simplu poţi merge pentru a te contopi cu natura cateva ore într-un loc 100% natural, în care efectiv simţi cum aerul curat te purifică.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Descoperă în apropiere de ţara noastră locul în care natura şi istoria îşi dau mâna într-unul dintre cele mai interesante parcuri: Parcul Naţional Kiskunság din Ungaria. 

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Parcul National Kiskunság, Ungaria

Ce parc naţional al lumii ţi-ar plăcea să vizitezi în următoarea vacanţă?

 

Vezi şi alte galerii în partea întâi cu Parcurile Naţionale din Europa. 

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers