301 Parcuri Naţionale din Europa partea a doua - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a doua - galerie foto
 
 

Iubeşti natura în forma ei naturală? Atunci alege o plimbare virtuală prin galerie noastră foto cu imagini din cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa!

Trebuie să şti că nu trebuie să străbaţi mii de kilometri pentru a ajunge într-un astfel de loc. România, Bulgaria, Ungaria, Serbia sau Austria au şi ele câteva sute de kilometri de locuri cu vegetaţie neatinsă de mâna umană. Poţi face plimbări pe jos, drumeţii, expediţii, tururi cu bicicleta sau pur şi simplu poţi merge pentru a te contopi cu natura cateva ore într-un loc 100% natural, în care efectiv simţi cum aerul curat te purifică.

Descoperă în apropiere de ţara noastră locul în care natura şi istoria îşi dau mâna într-unul dintre cele mai interesante parcuri: Parcul Naţional Kiskunság din Ungaria. 

Parcul National Kiskunság, Ungaria

Ce parc naţional al lumii ţi-ar plăcea să vizitezi în următoarea vacanţă?

 

Vezi şi alte galerii în partea întâi cu Parcurile Naţionale din Europa. 

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers