301 Parcuri Naţionale din Europa partea a cincea - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a cincea - galerie foto
 
 

Peşteri, cascade, specii de plante unice, animale protejate prin lege, monumente ale naturii, panorame unice şi peisaje desprinse din poveşti sunt doar câteva dintre atracţiile parcurilor naţionale din întreaga lume.

Alege un concediu de neuitat! Admiră frumuseţea naturii într-un cadru exotic, explorează istoria unor civilizaţii pierdute, combină exotism cu istorie încrustată pe ziduri străvechi, vulcani cu peisaje sălbatice, fauna în toată splendoarea ei şi cascade care te lasă fără grai, într-unul din cele mai frumoase parcuri naţionale din Europa!

Începe prin a face o excursie virtuală cu galeria noastră foto care cuprinde unele dintre cele mai frumoase imagini din câteva parcuri naţionale din Europa!

Eu unul aş vrea să descopăr ce se află la finalul acestei poteci din Parcul National Petkeljärvi, din Finlanda!

Parcul National Petkeljärvi, Finlanda

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa

Pe care dintre aceste parcuri naţionale ţi-ar plăcea să-l explorezi?

 

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a douapartea a treia şi partea a patra cu Parcurile Naţionale din Europa. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers