Parcul Naţional Yosemite într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO

Parcul Naţional Yosemite într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO
 
 

Parcul Naţional Yosemite din California, SUA este unul dintre cele mai frumoase monumente ale naturii din lume. Lesne de înşeles, este o destinaţie preferată de pasionaţii de drumeţii montane, dar şi de fotografii dornici să surprindă peisaje extraordinare. Peste 300 000 ha ascund o mulţime de locuri deosebite, de la păduri dese şi văi, la culmi abrupte şi cascade.

În puţin sub 4 minute putem admira toate aceste minuni într-un timelapse de vis. Realizat sub numele Project Yosemite de Colin Delehanty şi Sheldon Neill, videoul documentează călătoria celor doi fotografi talentaţi prin Parcul Naţional Yosemite. Cei doi au dus cu ei o cantitate impresionantă de echipament profesional şi au trecut prin cele mai importante puncte ale parcului: Yosemite Valley, Half Dome, Yosemite Falls, Tenaya Canyon, Cathedral Range, Glacier Point şi multe altele.

În cele mai spectaculoase cadre admirăm cerul nopţii...

Parcul Naţional Yosemite

... şi răsăritul soarelui...

Parcul Naţional Yosemite

... şi o mulţime de peisaje impresionante.

Parcul Naţional Yosemite

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers