Parcul National Bucegi, un loc cu peisaje care iti taie rasuflarea

Parcul National Bucegi, un loc cu peisaje care iti taie rasuflarea
 
 

Strabat Parcul National Bucegi in lung si in lat si in fiecare vara. Refac traseele pentru ca nu ma satur niciodata de privelisti, indiferent de locul pe care il aleg (alegem). Fie ca alegi sa urci si/sau sa cobori pe jos sau cu mijloacele de transport pe cablu si mai nou cu masina, intalnesti peisaje care iti taie rasuflarea (pentru iubitorii de natura si nu numai). Nu ratati aceste locuri!

Ce anume are deosebit Parcul National Bucegi?

In primul rand relieful: muntele, este ceva magnific (pentru mine cel putin ). Eu si sotul meu preferam drumetiile, la picior, cu toate ca el lucreaza la teleferic Sinaia. Plimbarea pe jos in aceste locuri este ceva de vis atat pe creste cat si prin padure pana ajungi sus in varf... Indiferent de traseu vezi ceva frumos in calea ta: de la plante si animale ocrotite de lege pana la cascade, pesteri, lacuri etc.

Cui ai recomanda sa viziteze Parcul National Bucegi?

Recomand tuturor! Sunt trasee pentru toata lumea si toate varstele , mai grele si mai usoare . Oricum ai ceva de vazut pe oriunde mergi , plus ca te relaxeaza foarte mult o plimbare in mijlocul naturii dupa cateva zile de munca , nu ?
Este imposibil sa nu iti placa ceva aici !!!!!! Aveti si locuri pentru campare : cine nu a auzit de ''PADINA'', si nu numai. Daca nu vreti la cort aveti cabane pe tot muntele unde puteti inopta.

Ce te-a impresionat cel mai mult la Parcul National Bucegi?


Impresionat? TOTUL! De la stancile cu ''BABE'' si ''SFINX', Crucea CARAIMAN, si mai ales privelistea orasului vazut de acolo , drumul de la Babele spre Piatra Arsa prin padurea de jnepeni , zona de la Padina si ce sa mai zic de Cheile Tatarului de la inceputul lacului BOLBOCI , Lacul este magnific din orice parte il privesti !

Daca faci traseul de la OMU la PESTERA pe ''HOROABE'' este ceva ce nu uiti niciodata : primavara mergi printr-un defileu marginit de cascade ... NU POT CUPRINDE AICI TOTUL . Ar trebui sa scriu toata ziua !O sa va arat cateva poze mai jos !

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Parcul National Bucegi

In Parcul Natural Bucegi poti ajunge cu telecabina din Busteni si din Sinaia , telegondola din Sinaia , cu masina de pe drumul di Moroieni (Dambovita ), sau cel mai frumos si sanatos : pe jos. Sunt trasee cu plecare din Busteni , Sinaia, Poiana tapului.

Daca nu coborati in aceeasi zi de pe munte puteti inopta la diferite cabane si hoteluri chiar. Sunt pe tot muntele: de la cabana Babele , la hotel Piatra Arsa (unde isi fac sportivii cantonamentele), hotel Padina plus loc de campare cu cort si rulote si ce mai aveti . Sa nu uit si de hotel la Pestera ..Apoi la lacul Bolboci aveti din nou cabana. La Sinaia cota 2000 - cabana Miorita si cea din Valea Dorului.
Sunt doar cateva din informatii si cel bai bine veniti aici sa vedeti ! Poate ne intalnim pe munte !

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este BLAJ ELENA LAVINIA si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Parcul National Bucegi

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers