Paradisul sălbatic de la Marea Neagră: Vadu, o plajă mai puţin cunoscută

Paradisul sălbatic de la Marea Neagră: Vadu, o plajă mai puţin cunoscută
 
 
 

Dacă te-ai săturat de aglomeraţia de pe litoral, de gălăgie, de muzică, de distracţiile motorizate şi de toată agitaţia, cei de la evz.ro îţi propun o alternativă pe cât de romantică, pe atât de pitorească şi bineînţeles destul de aproape de casa oricărui român: plaja Vadu, de lângă Năvodari.

Linişte, soare, nisip curat, plin de scoici şi mii se pescăruşi care veghează valurile înspumate ale mării deasupra cărora se ridică zmee, ici colo câte un cort, umbrele viu colorate, şezlonguri şi scaune din pânză.

Aşa arată plaja Vadu, o întindere albă, care îţi dă un adevărat sentiment de libertate. Este o zonă încă virgină, neinvadată de betoane, beach baruri sau boxe din care să bubuie muzică.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Curăţenia este exemplară, nu poţi să nu ţii cont de recomandările afişate pe panourile din apropiere prin care eşti sfătuit să arunci gunoiul, selectiv, în locuri special amenajate. Deşi se face seară, toată lumea se întoarce pe plajă, la un joc de cărţi sau la poveşti depănate pe muzică de calitate, dată în surdină.

Plaja Vadu se întinde la 15 kilometri de Năvodari. Pentru a ajunge acolo, după ce ieşi din Mamaia, treci de Tabăra de copii Năvodari şi imediat după podul de la ecluza Midia, faci la dreapta pe drumul judeţean 226, treci de rafinăria Rompetrol şi ajungi în comuna Corbu.

La capătul comunei, se face un drum la drepta, numit chiar strada Vadului. Cale de vrei 5 km, drumul foarte îngust, asfaltat, are alveole în care îţi retragi maşina pentru a lăsa loc alteia care vine din sens opus. Ajungi în satul Vadu şi în dreptul fostei uzine de minereuri faci la dreapta. De aici, toate drumurile din nisip bătătorit, te duc la mare.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.