Pământul într-un timelapse incredibil – GALERIE VIDEO

Pământul într-un timelapse incredibil – GALERIE VIDEO
 
 

Cum ar fi să vezi Pământul din spaţiu? Nu e o şansă pe care o primeşte oricine în această viaţă. Din fericire pentru noi, cei care ajung să se bucure de planeta noastră de mult deasupra ei sunt şi cei care ne arată nouă această faţă incredibilă a lumii. Prin urmare, ne bucurăm împreună de imagini cum rar ne sunt date să le vedem captate chiar de cei care au ajuns în spaţiu.

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au filmat cadrele şi le-au făcut publice pentru utilizare, iar videoul cu care urmează să ne delectăm este realizat de Bruce W. Berry Jr, cel care s-a ocupat de editarea imaginilor şi de compoziţia unui timelapse incredibil al planetei Pământ.

Admirăm din spaţiu Vulcanul Sarychev

Vulcanul Sarychev

Aurora Boreală

Aurora Boreală

Şi cerul plin de stele

Cerul plin de stele

Cerul plin de stele

Dar şi Pământul în toată splendoarea lui

Pamantul din spatiu

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers