Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa

Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa
 
 

Castelul Bran îşi mai sperie turiştii doar cu preţurile.  Pădurea Baciu de lângă Cluj - Napoca a urcat în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa

Cei de la cotidianul britanic The Guardian au scos anul acesta Castelul Bran din "The Top 10 creepiest sites in Europe", adică cele mai înfricoşătoare locuri din Europa, pe motiv că este "o fabrică de bani". În schimb, locul renumitului Castel a lui Dracula a fost ocupat de Pădurea Baciu de lângă Cluj - Napoca, despre care se spune că este Triunghiul Bermudelor de România. Fenomenele paranormale din acest loc sunt studiate din 1936, iar în ciuda evoluţiei tehnologiei, nici după 80 de ani specialiştii nu au ajuns la nicio concluzie.

Se speculează că Pădurea Baciu ar fi o poartă către o altă lume. Se zice că foşnetul frunzelor din copaci se transformă într-un zgomot ciudat şi majoritatea persoanelor au descris aceleaşi simptome: greaţă, stări de vomă, ameţeală, leşin, anxietate, depresie sau chiar pete şi arsuri pe piele.

Alături de Pădurea Baciu, în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa se mai află şi "Osuarul Sedlec" sau Biserica Oaselor, din oraşul Kutna Hora, Catacombele Capucinilor din Palermo, Dealul Crucilor din Lituania, Cripta Sfintei Maria de la Roma, Capela de cranii din Kudowa-Zdrój, Casa oaselor din Halstatt, Mumiile Vodnjan din Croaţia şi Cripta Capucină din Brno – Cehia.

Biserica de Oase din Cehia 

Catacombele Capucinilor din Palermo - Italia

Dealul Crucilor din Šiauliai - Lituania

Cripta Sfintei Maria de la Roma - Italia

Cripta Capucină din Brno - Cehia 

Capela de cranii din Kudowa-Zdrój - Polonia

Casa oaselor din Halstatt - Austria

Mumiile Vodnjan - Croaţia

   

Citeşte şi: 5 cele mai ciudate obiective turistice din România5 obiective turistice misterioase din România: mit sau realitate? şi 10 cele mai misterioase locuri din lume. Un articol pentru oamenii curajoşi.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers