Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa

Pădurea Baciu de lângă Cluj-Napoca în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa
 
 
 

Castelul Bran îşi mai sperie turiştii doar cu preţurile.  Pădurea Baciu de lângă Cluj - Napoca a urcat în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa

Cei de la cotidianul britanic The Guardian au scos anul acesta Castelul Bran din "The Top 10 creepiest sites in Europe", adică cele mai înfricoşătoare locuri din Europa, pe motiv că este "o fabrică de bani". În schimb, locul renumitului Castel a lui Dracula a fost ocupat de Pădurea Baciu de lângă Cluj - Napoca, despre care se spune că este Triunghiul Bermudelor de România. Fenomenele paranormale din acest loc sunt studiate din 1936, iar în ciuda evoluţiei tehnologiei, nici după 80 de ani specialiştii nu au ajuns la nicio concluzie.

Se speculează că Pădurea Baciu ar fi o poartă către o altă lume. Se zice că foşnetul frunzelor din copaci se transformă într-un zgomot ciudat şi majoritatea persoanelor au descris aceleaşi simptome: greaţă, stări de vomă, ameţeală, leşin, anxietate, depresie sau chiar pete şi arsuri pe piele.

Alături de Pădurea Baciu, în TOP 10 cele mai înfricoşătoare locuri din Europa se mai află şi "Osuarul Sedlec" sau Biserica Oaselor, din oraşul Kutna Hora, Catacombele Capucinilor din Palermo, Dealul Crucilor din Lituania, Cripta Sfintei Maria de la Roma, Capela de cranii din Kudowa-Zdrój, Casa oaselor din Halstatt, Mumiile Vodnjan din Croaţia şi Cripta Capucină din Brno – Cehia.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Biserica de Oase din Cehia 

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Catacombele Capucinilor din Palermo - Italia

Dealul Crucilor din Šiauliai - Lituania

Cripta Sfintei Maria de la Roma - Italia

Cripta Capucină din Brno - Cehia 

Capela de cranii din Kudowa-Zdrój - Polonia

Casa oaselor din Halstatt - Austria

Mumiile Vodnjan - Croaţia

   

Citeşte şi: 5 cele mai ciudate obiective turistice din România5 obiective turistice misterioase din România: mit sau realitate? şi 10 cele mai misterioase locuri din lume. Un articol pentru oamenii curajoşi.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.