Oraşul care a fost şters de pe harta lumii, a devenit una dintre cele mai frumoase metropole din lume

Oraşul care a fost şters de pe harta lumii, a devenit una dintre cele mai frumoase metropole din lume
 
 
 

La 68 de ani de la tragedia nucleară, Hiroshima este un oraș renăscut.
Chair dacă a fost distrus complet de o de bomba atomica la finalul celui de-al doilea razboi mondial, Hiroshima s-a transformat in ultimele decenii in unul dintre cele mai spectaculoase orase din lumeÎn prezent, Hiroshima este o metropolă modernă în care locuiesc două milioane de japonezi.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Cu 68 de ani în urmă, orașul Hiroshima a fost șters complet de pe fața pământului. În luna august a anului 1945, bomba atomică botezată Little Boy lovea orașul Hiroshima, iar la trei zile distanță, pe 9 august, era lansată cea de-a doua bombă (Fat Man) asupra orașului Nagasaki.

La scurt timp după ce bombele au devastat cele două orașe lăsând în urmă 140.000 de morți, Japonia îsi anunta capitularea din al Doilea Război Mondial.
În primele patru luni de după bombardament, numărul victimelor s-a ridicat la peste peste 160.000 în Hiroshima şi 80.000 în Nagasaki. Aproape jumătate dintre decese s-au înregistrat la câteva ore după atac.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers