Orășelele care au inspirat poveștile nemuritoare – GALERIE FOTO

Orășelele care au inspirat poveștile nemuritoare – GALERIE FOTO
 
 
 

Fiecare loc are o poveste, dar există şi locuri care au inspirat poveşti, aşezări micuţe în care timpul pare că s-a oprit de mult în loc. Bătrânul continent se poate mândri cu orăşele care par să fi fost sursă de inspiraţie pentru poveşti nemuritoare cu zâne şi locuri deosebite care te încântă prin romantismul şi peisajele de basm.

De la oraşul medieval al Alsaciei, Colmar, până la frumoasele aşezări săpate în stâncă de pe coastele Italiei, te invităm să descoperi unele dintre cele mai frumoase orăşele din Europa. Atmosfera liniştită, străduţele înguste, specificul local şi cadrul natural în care sunt amplasate aceste mici localităţi te vor inspira. Descoperă mai jos imagini surprinzătoare cu orăşele care par desprinse din poveşti.

Tu în care dintre aceste orăşele ţi-ar plăcea să locuieşti?

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.