Orășelele care au inspirat poveștile nemuritoare – GALERIE FOTO

Orășelele care au inspirat poveștile nemuritoare – GALERIE FOTO
 
 

Fiecare loc are o poveste, dar există şi locuri care au inspirat poveşti, aşezări micuţe în care timpul pare că s-a oprit de mult în loc. Bătrânul continent se poate mândri cu orăşele care par să fi fost sursă de inspiraţie pentru poveşti nemuritoare cu zâne şi locuri deosebite care te încântă prin romantismul şi peisajele de basm.

De la oraşul medieval al Alsaciei, Colmar, până la frumoasele aşezări săpate în stâncă de pe coastele Italiei, te invităm să descoperi unele dintre cele mai frumoase orăşele din Europa. Atmosfera liniştită, străduţele înguste, specificul local şi cadrul natural în care sunt amplasate aceste mici localităţi te vor inspira. Descoperă mai jos imagini surprinzătoare cu orăşele care par desprinse din poveşti.

Tu în care dintre aceste orăşele ţi-ar plăcea să locuieşti?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers