Oraşe în haine de sărbătoare - galerie foto

Oraşe în haine de sărbătoare - galerie foto
 
 

În perioada sărbătorilor, ne-am lăudat pe pagina noastră de Facebook cu frumuseţea Timişoarei în haine de sărbătoare. Târgul de Crăciun din 2014 a fost mai frumos decât în ceilalţi ani, deoarece a fost unul mult mai plin de culoare şi de lumină. Noile decoraţiuni aduse în centrul oraşului au îndemnat timişorenii să se fotografieze în fiecare seară sub perdeaua de lumină, în faţa bradului împodobit şi nu numai. 

Timisoara

Oraşul tău în haine de sărbătoare

Pentru că noi ne-am bucurat de frumuseţea oraşului nostru, am fost convinşi că şi voi veţi avea multe de arătat din oraşele voastre. Tocmai de aceea am trimis un îndemn spre comunitatea Ghiduri Turistice de pe Facebook pentru a strânge cele mai frumoase poze cu oraşele voastre îmbrăcate în haine de sărbătoare. 

Am adunat toate fotografiile primite de la voi într-o galerie foto frumos colorată şi luminată, aşa că să ne bucurăm împreună de oraşe îmbrăcate în haine de sărbătoare!

Poze cu oraşe în haine de sărbătoare

Care dintre aceste oraşe a arătat cel mai frumos de sărbători?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers