Oraşe în haine de sărbătoare - galerie foto

Oraşe în haine de sărbătoare - galerie foto
 
 
 

În perioada sărbătorilor, ne-am lăudat pe pagina noastră de Facebook cu frumuseţea Timişoarei în haine de sărbătoare. Târgul de Crăciun din 2014 a fost mai frumos decât în ceilalţi ani, deoarece a fost unul mult mai plin de culoare şi de lumină. Noile decoraţiuni aduse în centrul oraşului au îndemnat timişorenii să se fotografieze în fiecare seară sub perdeaua de lumină, în faţa bradului împodobit şi nu numai. 

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Timisoara

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Oraşul tău în haine de sărbătoare

Pentru că noi ne-am bucurat de frumuseţea oraşului nostru, am fost convinşi că şi voi veţi avea multe de arătat din oraşele voastre. Tocmai de aceea am trimis un îndemn spre comunitatea Ghiduri Turistice de pe Facebook pentru a strânge cele mai frumoase poze cu oraşele voastre îmbrăcate în haine de sărbătoare. 

Am adunat toate fotografiile primite de la voi într-o galerie foto frumos colorată şi luminată, aşa că să ne bucurăm împreună de oraşe îmbrăcate în haine de sărbătoare!

Poze cu oraşe în haine de sărbătoare

Care dintre aceste oraşe a arătat cel mai frumos de sărbători?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers