Oraşe europene în straie de sărbătoare – GALERIE FOTO

Oraşe europene în straie de sărbătoare – GALERIE FOTO
 
 

În apropierea sărbătorilor de iarnă, marile oraşe europene şi nu numai îmbracă cele mai colorate straie. Târgurile de Crăciun răsar în toate marile pieţe, în faţa primăriilor sau în locuri simbol din oraş, pentru a atrage turişti în număr cât mai mare sau pentru a oferi locuitorilor oraşelor un mod de sezon de petrecere a timpului liber.

Dacă anul acesta Crăciunul te prinde visând la oraşele europene sau ţi-ai planificat deja un city break de iarnă, noi te pregătim cu o galerie foto colorată de luminiţe de la târguri, de căsuţe pline de dulciuri şi jucării şi de cele mai frumoase obiective turistice din oraşele Europei:

În care dintre aceste oraşe ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers