Oraşe europene acoperite de zăpadă – GALERIE FOTO

Oraşe europene acoperite de zăpadă – GALERIE FOTO
 
 

Farmecul oraşelor europene este sporit pe timp de iarnă de Târgurile de Crăciun. Dar parcă mai mult simţi spiritul sărbătorilor sau al iernii, în general, atunci când oraşul pe care l-ai ales pentru city break este acoperit de zăpadă. Clădirile atât de cunoscute, monumentele simbol, atracţiile celebre, toate se transformă sub stratul gros de omăt şi te invită să le descoperi pentru prima dată sau iar şi iar.

Dacă sărbătorile de iarnă nu te prind acasă sau vrei un city break deosebit pentru acest sezon, în galeria foto vei găsi o listă de oraşe europene impresionante toate acoperite de zăpadă. Cine a zis că iarna doar la munte te bucuri de zăpadă? Într-un mare oraş sau chiar într-o capitală europeană străzile prind farmec de basm de sub albul zăpezii în timpul zilei şi te împing într-o feerie colorată pe timp de noapte.

În care dintre aceste oraşe ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers