Oraşe din Italia de care te vei îndrăgosti iremediabil – GALERIE FOTO

Oraşe din Italia de care te vei îndrăgosti iremediabil – GALERIE FOTO
 
 

Italia este cea mai complexă ţară din punct de vedere turistic. Cei care au ajuns în peninsulă susţin că Italia este ţara pentru care s-a inventat turismul. Cu o istorie bogata, un patrimoniu cultural de excepţie, metropole fermecătoare, monumente care fac parte din patrimoniul cultural al umanităţii şi un relief deosebit, Italia este ţara care te va surprinde de fiecare dată când o să o vizitezi.

Conştienţi de frumuseţea ţării lor şi binecuvântăţi cu sute de kilometri de litoral, italienii mizează pe turism. Oraşele de pe coastele Italiei sunt de o frumuseţe cum nu poate fi întâlnită în nicio altă ţară europeană. Oricât ne-am strădui să redăm în cuvinte farmecul acestor localităţi, este practic o misiune imposibilă. Admiră frumuseţea acestor oraşe în galeria foto şi spune-ne care dintre ele va fi următoarea ta destinaţie de vacanţă.

Peisaje, plaje şi gastronomie

Mama Natură a fost darnică atunci când a creat Italia. Peninsulei nu îi lipseşte nicio formă de relief. De la munţi impunători, la plaje minunate, mângâiate de apele calde ale Mării Mediterane şi Adriatice şi staţiuni balneoclimaterice, toate se contopesc perfect, creând cea mai frumoasă destinaţie turistică a Europei. La toate acestea se adaugă şi savuroasa bucătărie italiane şi vinurile aromate, apreciate de degustătorii din întreaga lume.

O destinaţie perfectă de vacanţă

Italia este recunoscută pentru densitatea monumentelor istorice. Atunci când spui Italia, nici nu ştii care dintre ele îţi vine mai întâi în minte. Colosseumul, Fontana di Trevi, Domul din Milano, Palatul Dogilor... sau poate Turnul din Pisa. Lista poate continua la nesfârşit. Frumuseţea Italiei poate fi admiră atât în marile oraşe, cât şi în staţiunile şi insulele sale. Descoperă frumuseţea oraşelor mai puţin cunoscute de turişti şi lasă-te cucerit de farmecul Italiei.

Tu în care dintre aceste oraşe din Italia ai vrea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers