Oferte turistice DYI - pagini de Facebook pe care trebuie neapărat să le urmărești în 2018

Oferte turistice DYI - pagini de Facebook pe care trebuie neapărat să le urmărești în 2018
 
 

Era agențiilor de turism este demult apusă, așa că este timpul să fii pe faza la ofertele și ideile de călătorie pe care le găsești pe blogurile de travel din România. Paginile de Facebook în această direcție sunt "travel hacks" care ne pot simplifica planificarea unei călătorii. Există câteva pagini românești pe care le urmăresc de mult timp, care m-au ajutat să descopăr destinații foarte faine, m-au făcut să am acel "Aha - moment" și să găsesc oferte potrivite pentru un buget redus.

1. Aventurescu

Dacă nu ești un expert la găsit cele mai bune oferte sau pur și simplu nu ai timp, trebuie să-i urmărești pe cei de la Aventurescu pentru că sunt niște magicieni în ceea ce privește măsluirea călătoriilor low-cost către destinații care nu se încadrau în bugetul visurilor tale.

Aventurescu este înființat de un cuplu nomad și nu este o agenție de turism, ci un loc de unde poți culege foarte multe ponturi utile de travel.

Facebook:facebook.com/aventurescu
Website: aventurescu.ro

Aventurescu

Fotografie preluată de pe aventurescu.ro. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

2. Mihai Jurca

Ce îmi place la Mihai Jurca este că el găsește ceva unic și frumos în orice loc călătorește. Îți arată că fiecare locație are acel "quelque chose" care trebuie descoperit, fără să urmărești riguros itinerariul clasic. Eu îmi amintesc că urma să vizitez Milano și mă plafonasem pe ideea că va fi un oraș plictisitor. Chiar în acea perioadă am dat de un articol scris de Mihai despre Milano care m-a determinat să văd orașul altfel și să plec cu cheful de a descoperi locuri faine acolo.

Pagina Facebook: facebook.com/MihaiJurca.ro
Website: www.mihaijurca.ro

Mihai Jurca

Fotografie preluată de pe Facebook. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

3. Răzvan Pascu

Nu am încercat vreo vacanță de-a lui Răzvan Pascu, dar el coace de obicei tururi mai complexe, care adună doritori de vacanțe nonconformiste și care vor să scape de stresul organizării unei astfel de vacanțe. În august 2018 se organizează o excursie de grup pe Coasta de Vest în SUA timp de 2 săptămâni. Poți vedea ce mai postează Răzvan pe pagina de Facebook: facebook.com/RazvanPascu.ro sau pe razvanpascu.ro.

Răzvan este fondatorul Travel Communication România, a înființat un ONG care promovează turismul, numită "Asociația Travel Focus" și este în permanență pasionat de călătorit.

Razvan Pascu

Fotografie preluată de pe Facebook. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

4. Travelator

Travelator se definește că fiind cel mai mare site de ponturi pentru vacanțe DIY din România și nu îi contrazic, căci dacă vrei să găsești oferte ieftine pentru călătorit, trebuie să dai cu follow acestei pagini. Sunt urmăriți de peste 150.000 de călători și s-au înființat în anul 2015.

Pagina Facebook: facebook.com/TravelatorRomania

Travelator

Fotografie preluată de pe travelator.ro. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Vacanțele de tipul "DYI" sunt, din punctul meu de vedere, o plăcere atunci când găsești oferta și perioada perfectă pentru tine și totul.. fără să plătești niciun comision. La început poate fi puțin frustrant, dar și palpitant în același timp, enervant, dar și o satisfacție maximă!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers