O zi în India în mai puţin de 4 minute – GALERIE VIDEO

O zi în India în mai puţin de 4 minute – GALERIE VIDEO
 
 

Ţi-ai dorit întotdeauna să vizitezi India? Vrei să te delectezi cu o cultură impresionantă, să admiri culorile fascinante ale străzilor şi atracţiile turistice simbol, să guşti din delicatesele locale şi să afli totul despre această ţară incredibilă? Atunci poţi începe cu un video plin de culoare.

The Perennial Plate ne arată în mai puţin de 4 minute cum se vede o zi petrecută în India prin camera de filmat. Deşi filmările au fost realizate de-a lungul a trei săptămâni de călătorie, cuprind aspectele cele mai importante de bifat într-o zi petrecută în India: mâncare, cultură şi plimbare.

Traversăm zone aglomerate

India

India

Mâncăm mult şi bine

India

India

Vizităm locuri deosebite

India

India

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers