O vacanţă de 7 zile care costă 150 de milioane de dolari. Unde credeţi că este?

O vacanţă de 7 zile care costă 150 de milioane de dolari. Unde credeţi că este?
 
 
 

Dacă ţi-ai imaginat măcar o dată cum ar fi să mergi PE LUNĂ, trebuie să ştii că deja există un preţ pentru asta: 150 de milioane de dolari. Compania americană Space Adventures a scos pe piaţă primele pachete turistice de şapte sau nouă zile în spaţiu, la bordul unei capsule Soyuz, care va face înconjurul lunii la o distanţă de 100 de kilometri.

În ciuda preţului foarte mare există deja un prim client. Dacă va mai apărea şi un al doilea client în cursul acestui an, expediţia poate avea loc în următorii cinci ani, a declarat pentru Space.com Tom Shelley, preşedintele Space Adventures.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

"Există numai 24 de oameni în toată lumea care au văzut Luna de la o distanţă atât de mică. Este o destinaţie specială, o premieră care ridică ştacheta, aşa încât va fi un adevarat eveniment", spune Shelley despre momentul când va putea fi anunţat că s-au cumpărat ambele locuri, astfel încât expediţia poate fi pregătită financiar şi tehnic.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Capsula Soyuz va fi pilotată de un cosmonaut rus, care se va cupla în spaţiu cu o rachetă lansată separat, care îi asigură propulsia pentru continuarea zborului. Tom Shelley a explicat că există deocamdată două variante luate în calcul – fie cuplarea şi zborul direct spre Lună, fie o escala pe Staţia Spaţială Internaţională şi abia apoi cuplarea cu racheta.

Sursă: daimtour.ro

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.