O săptămână în Turcia într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO

O săptămână în Turcia într-un timelapse de vis – GALERIE VIDEO
 
 
 

Turcia este o ţară de vis, nu încape nicio îndoială. O săptămână petrecută aici poate însemna mult, aşa cum ne spune Piotr Wancerz de la Timelapse Media, pentru că te ajută să te deconectezi, să te relaxezi şi să te regăseşti pe tine, toate acestea şi multe altele în timp ce admiri peisaje de o frumuseţe rară, oraşe încărcate de cultură şi multe altele.

Turul de o săptămână prin Turcia poate fi admirat într-un timelapse superb de puţin peste 3 minute, în care ai ocazia să descoperi unele dintre cele mai frumoase locuri din Turcia: Ölüdeniz, Kaş, Istanbul, Kekova, Antalya, Olympos, Aspendos, Perge, Kaputaş, Patara, Side, Manavgat Şelalesi şi Myra Örenyeri. Câteva dintre aceste locuri sunt uşor de recunoscut, fiind simboluri ale Turciei, în timp ce altele îţi oferă pur şi simplu motive în plus să-ţi doreşti să vizitezi această ţară minunată.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

De la superbele plaje din Ölüdeniz...

Ölüdeniz

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

... la Marele Bazar din Istanbul...

Marele Bazar din Istanbul

... până la minunile ascunse la Myra Örenyeri.

Myra Örenyeri

Vizionare plăcută!

   

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers