O frumoasă zi de concediu munţii în Neamţului

O frumoasă zi de concediu munţii în Neamţului
 
 
 

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Astăzi, Iulian Coserea ne povesteşte vacanţa lui în România.

Proaspăt întors din Orientali nu puteam rata invitaţia lui Horia la o tură pe Valea Doftanei zis şi făcut.

Înainte de plecarea din Săcele aflu că s-a schimbat traseul vom pedala prin munţii Neamţului de cât timp vreau să ajung pe acolo.

Zis şi făcut am pedalat destul de repede bucata de asphalt şi de forestier până în pasul Predeluş de unde ne-am băgat dreapta spre creasta Orientalilor urmând marcajul banda roşie care duce pâna la Sinaia.

Multe poveşti despre Carpaţii Orientali şi nu numai,multe pauze de poze un pic de push bike până pe vârful Paltinul e incredibilă priveliştea din munţii ăstia destul de micuţi ca inălţime totuşi fiind mai înalţi ca Piatra Mare sau Postăvarul sper să revin cât mai curând. Odată ajunşi în vârf am făcut o binemeritată pauză de masă după care am purces la vale.spre zări îndepărtate, după o scurtă pauză de mâncat mure, merişoare şi zmeură şi după o coborâre foarte frumoasă am ajuns în Valea Azugii de unde am coborât spre Azuga.

Ajunşi în Azuga am mai făcut o scurtă pauză de masă şi am pornit pe drumul naţional spre Braşov de unde am mers fiecare spre casa lui.

A fost ultima zi dintr-un concediu în care am avut parte de multă odihnă psihică si foarte puţină odihnă fizică.

Poze deosebite din România

    

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Articol şi fotografii de Iulian Coserea

Articol înscris în CONCURS: Povestea ta de vacanţă pe Ghiduri Turistice.
Dacă vrei şi tu să participi la concurs, citeşte regulamentul de aici şi află cum îţi poţi publica povestea de vacanţă pe www.ghiduri-turistice.info.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.