O destinatie pe ecranul tau : Venetia

O destinatie pe ecranul tau : Venetia
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Venetia.

Nu are cum sa nu te fascineze unicitatea acestui loc. Ce poti spune despre Venetia pentru a-i surprinde magia, romantismul, unicitatea si farmecul? Cu ce poti compara acest oras pentru a reusi sa ii subliniezi frumusetea? Oricat de multe s-au scris despre acest oras (unii chiar de rau), nimic nu este indeajuns pentru a contura esenta Venetiei.

Pentru a intelege farmecul Venetiei trebuie sa te trezesti dis de dimineata si sa colinzi strazile Venetiei, apoi sa urci podurile scaldate in raze ce abia se ivesc dupa cladirile vechi. Pentru a intelege romantismul Venetiei trebuie sa vezi gondole ce plutesc feeric pe apele verzui ale Marelui Canal. Pentru a te bucura de magia orasului trebuie sa il parcurgi pe jos dintr-un capat in celalalt.

Venetia

[%display_wallpapers%]

Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Iti place wallpaperul cu Venetia? Cu ce alte destinatii ai dori wallpaperuri ?
Nu uita sa vezi si restul wallpaperurilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers