O destinaţie pe ecranul tău : staţiunea de ski Jasna din Slovacia

O destinaţie pe ecranul tău : staţiunea de ski Jasna din Slovacia
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru staţiunea de ski Jasna din Slovacia.

Jasna este o staţiune amplasată în Parcul Naţional Tatra Josi, ce deţine patru mari centre de schi. Pe lângă aceste şcoli de schi Jasna mai este renumită şi pentru că găzduieşte cel mai mare Snowboard Park din Slovacia, unde sunt 14 raliuri şi o trambulină imensă, un aquapark, cel mai mare complex de acest gen din ţară, oferă numeroase bazine cu apă termală, tobogane etc, mai multe patinuare, partii de snowtubing, plimbări cu sanii trase de cai şi multe altele. Jasna găzduieşte 34 kilometri de pârtie, legaţi prin 6 telescaune şi o telecabină, care coboară de la o înălţime de un pic peste 2000 metri.

În timpul veri Jasna este la fel de plină de viaţă, ghizi şi instructori pentru drumeţii pe munte, ciclism, parc de divertisment cu trambuline, frânghii, paintball, trageri cu arcul sau parapanta sunt numai câteva din activităţile de care te poţi bucura. 

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper jasna

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers