O destinatie pe ecranul tau : Sfinxul din Muntii Bucegi

O destinatie pe ecranul tau : Sfinxul din Muntii Bucegi
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Sfinxul din Bucegi.

Sfinxul din Bucegi este de fapt o stanca de 8 metri inaltime si 12 metri lungime care a fost sculptata de vant de-a lungul timpului, si arata acum ca si capul Sfinxului Egiptean. Aflandu-se la o inaltime de 2.217 metri pe platoul Bucegi, acesta reprezinta un loc excelent pentru cateva poze incantatoare, mai ales daca ai noroc de un cer senin.

Sa ajungi la Sfinx este destul de usor. Vei putea admira alura de sfinx a stancii din multe locuri de vizionare datorita formei platoului. Cel mai usor poti ajunge la Sfinx cu telecabina Busteni - Babele, cu care vei calatori in jur de 15 minute. Daca ai ajuns si ai facut si tu poze te rugam sa le urci pe pagina noastra de Facebook si astfel sa ne ajuti sa largim albumul cu locurile superbe din Romania.

Sfinxul din Muntii Bucegi

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Iti place wallpaperul cu Sfinxul din Muntii Bucegi? Cu ce alte destinatii ai dori wallpaperuri ?
Nu uita sa vezi si restul wallpaperurilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers