O destinatie pe ecranul tau : Seychelles

O destinatie pe ecranul tau : Seychelles
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru Insulele Seychelles.

Arhipelagul Seychelles aflat in mijlocul apelor verzi-albastre ale Oceanului Indian a devenit, mai ales in ultimii ani, una din cele mai populare destinatii exotice din toata lumea. Clima tropicala si natura virgina, plajele de vis, contrastand cu stancile negre de granit, apele azurii ale Oceanului Indian, ideale pentru bai si scufundari, au adus insulelor faima unui adevarat paradis tropical.

Oricat de artagatoare vi s-ar parea aceasta imagine, nu se compara cu experienta „pe viu” a plajelor minunate si a apelor limpezi. Exista mai multe nuante de verbe si albastru in Seychelles decat va puteti imagina. Ritmurile, culorile si aromele africii formeaza un fundal pentru imaginea tropicala a Seychelles.

Seychelles

[%display_wallpapers%]

Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Iti place wallpaperul cu Seychelles?
Cu ce alte destinatii ai dori wallpaperuri ?
Nu uita sa vezi si restul wallpaperurilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers