O destinaţie pe ecranul tău : pârtiile de ski din frumoasa Austrie

O destinaţie pe ecranul tău : pârtiile de ski din frumoasa Austrie
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru pârtiile de ski din frumoasa Austrie.

Austria înseamnă zeci de mii de kilometri de pârtii pentru toate gusturile, preferinţele şi nivelurile, trasee marcate, echipamente de cea mai bună calitate, dotări de ultima generaţie, cei mai buni instructori de schi, toate acestea printre oameni prietenoşi, resorturi de cinci stele, mâncare sănătoasă, terase încălzite, sezlonguri la altitudini de mii de metri, adrenalină şi bineînţeles multă distracţie.

Peste 800 de staţiuni montane special amenajate pentru schi şi snowboard strălucesc printre peisaje desprinse din poveşti şi adună an de an iubitori de sporturi de iarnă din toate colţurile lumii. În ciuda condiţilor ireproşabile de care am vorbit mai sus, trebuie să ştiţi că o excursie într-o staţiune din Austria poate ajunge să coste mai puţin decât una în România, Franţa, Italia sau Elveţia.

Staţiunile de schi din Austria sunt la fel de tentante şi pentru cei care nu schiază, există foarte multe lucruri de făcut şi de văzut... plimbări cu sania trasă de cai, cu rachete de zăpadă, cross-country sau patinajul sunt doat câteva din activităţile pe care le pot practica cei care ajung într-un astfel de loc însă nu sunt neapărat iubitori de adrenalină.

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper ski austria

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers