O destinatie pe ecranul tau : Parcul Guell din Barcelona

O destinatie pe ecranul tau : Parcul Guell din Barcelona
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tau. Acum a venit randul pentru Parcul Guell din Barcelona.

Parcul Guell este opera lui Antoni Gaudi, cel ce si-a lasat amprenta intr-un mod remarcabil asupra orasului Barcelona, unul dintre cele mai ambitioase planuri urbanistice de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Contine structuri de piatra uimitoare si cladiri fascinante. Chiar la intrarea in parc se afla celebra soparla, care a devenit o emblema a Barcelonei. Totul este ornat in culori diverse care ofera un aer magic. Bancile din mozaic multicolor, cladirile, decorurile si terasa din varful dealului care ofera o panorama extraordinara a intregului oras sunt cateva din lucrurile care fac ca acest loc sa fie absolut deosebit.

Parcul Guell face parte din obiectivele turistice de varf ale orasului Barcelona, ca una din cele mai definitorii creatii ale marelui arhitect catalan Antonio Gaudi.

Daca ai ajuns vreodata sa fotografiezi acest loc, poti sa incarci imaginile pe pagina noastra de Facebook si astfel sa ne ajuti sa avem cat mai multe poze cu aceasta superba destinatie.Smile

wallpaper Parcul Guell din Barcelona

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Asteptam si alte propuneri de locuri din care crezi ca ar iesi wallpapere deosebite.

Daca vrei sa vezi si imagini din lunile trecute, acceseaza pagina noastra de facebook sau sectiunea dedicata wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers