O destinatie pe ecranul tau : orasul Istanbul noaptea

O destinatie pe ecranul tau : orasul Istanbul noaptea
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite si frumoase din diferite locuri direct pe ecranul tau. A sosit randul pentru orasul Istanbul noaptea.

Istanbulul este singurul oras din lume ce se intinde pe malurile a doua continente, Europa si Asia. Orasul are o populatie de aproximativ 18.800.000 de locuitori in zona metropolitana (2010), adica circa 18% din populatia toala a Turciei, apeciata la peste 73.000.000 locuitori. Se poate aprecia ca in realitate populatia poate fi mai mare cu cel putin 1.000.000 de locuitori flotanti, asemanator tuturor marilor metropole. Cu toate ca, la 13 octombrie 1923, orasul a pierdut calitatea de capitala in favoarea orasului Ankara, a ramas centrul economic cel mai important al Turciei.

Daca ai ajuns acolo si ai facut si tu poze te rugam sa le urci pe pagina noastra de Facebook si astfel sa ne ajuti sa avem cat mai multe poze cu aceasta superba destinatie.

Istanbul

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaper-ul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le cream.

Iti place wallpaperul cu orasul Istanbul noaptea? Cu ce alte destinatii ai dori wallpaper-uri?
Nu uita sa vezi si restul wallpaper-urilor cu destinatii de turism publicate pana acum.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers