O destinaţie pe ecranul tău : New York împodobit de Crăciun

O destinaţie pe ecranul tău : New York împodobit de Crăciun
 
 

În fiecare săptămână îţi aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tău. Acum a venit rândul pentru New York împodobit de Crăciun.

Locul cu cele mai înalte clădiri, cele mai lungi poduri, cele mai complexe şosele, cele mai lungi tuneluri, se vorbesc peste 170 de limbi străine şi sunt peste 23.000 de restaurante: New York, un oraş cu o populaţie aproximativ egală cu jumătate din populaţia totală a României, locul în care oamenii urcau în clădiri cu ascensoare chiar si cu 155 de ani în urmă.

New York este cea mai mare metropolă din Statele Unite, care găzduieşte an de an şi cel mai mare brad de Crăciun din întreaga lume. Tradiţia este ca acesta să aibe întotdeauna peste 20 de metri înălţime şi cântăreşte aproximativ 20 de tone. Este transportat până în Centrul Rockefeller cu unul dintre cele mai mari camioane din lume şi aduna câteva mii de spectatori în momentul în care luminile sunt pornite.

Un singur pom de Crăciun este împodobit cu câteva zeci de mii de leduri multicolore, iar consumului de energie electrică este echivalent cu consumul unei locuinţe de 200 mp pentru p lună. 

Dacă ai ajuns vreodată să fotografiezi acest loc, poţi să încarci imaginile pe pagina noastră de Facebook şi astfel să ne ajuţi să avem cât mai multe poze cu această superbă destinaţie. Smile

wallpaper new york

[%display_wallpapers%]

Poţi descărca wallpaperul atât în versiunea cu calendar cât şi fără. Dacă doreşti alte dimensiuni lasă-ne un mesaj şi le creem.

Aşteptăm şi alte propuneri de locuri din care crezi că ar ieşi wallpapere deosebite.

Dacă vrei să vezi şi imagini din lunile trecute, accesează pagina noastră de facebook sau secţiunea dedicată wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers