O destinatie pe ecranul tau : Montepulciano, Italia

O destinatie pe ecranul tau : Montepulciano, Italia
 
 

In fiecare saptamana iti aducem poze deosebite din diferite locuri frumoase direct pe ecranul tau. Acum a venit randul oraselului Montepulciano din Italia.

Montepulciano este un orasel stravechi inconjurat de ziduri medievale. Este desconsiderat din punct de vedere turistic din pricina spatiului foarte mic, insa merita cu desavarsire sa fie explorat, este un loc unic care efectiv iti da senzatia de intoarcere in timp.

Montepulciano este locul in care a fost filmat finalul filmului "The Twilight Saga". Un orasel cetate cu stradute inguste, considerate bijuterii arhitecturale renascentiste. Pe langa designul orasului care nu are nevoie de descriere, o atractie importanta a regiunii sunt vinurile Vino Nobile di Montepulciano, care pot fi degustate in cramele vechi.

Mai mult, locul este renumit si pentru numeroase produse alimentare si bauturi. Carne de porc, branza, "Pici", paste, linte sau miere sunt doar cateva din produsele cunoscute in intreaga lume.

Daca ai ajuns vreodata sa fotografiezi acest loc, poti sa incarci imaginile pe pagina noastra de Facebook si astfel sa ne ajuti sa avem cat mai multe poze cu aceasta superba destinatie.Smile

wallpaper canionul Montepulciano, Italia

[%display_wallpapers%]

Poti descarca wallpaperul atat in versiunea cu calendar cat si fara. Daca doresti alte dimensiuni lasa-ne un mesaj si le creem.

Asteptam si alte propuneri de locuri din care crezi ca ar iesi wallpapere deosebite.

Daca vrei sa vezi si imagini din lunile trecute, acceseaza pagina noastra de facebook sau sectiunea dedicata wallpaperurilor din blog-ul nostru.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers